Novi izgled našeg sajta!

Poštovani,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da ćete ubuduće imati mogućnost pregleda većine proizvoda iz našeg asortimana, kao i mogućnost pregleda proizvoda o kojima se možete informisati, a one koje posedujemo na našem lageru i ponaručiti putem našeg sajta.

logo-tibar-vestiDa bi mogli da koristite pogodnosti potrebno je da budete registrovani, što Vama kao korisnicima naših usluga olakšava dalje korišćenje našeg sajta, kao skraćivanje slanja i popunjavanja formulara, jer sve Vaše podatke koje nam kod registracije pošaljete, izlaze kod Vas na vašem pregledu porudžbine, a nama stiže Vaš zahtev koji ćemo mi potvrditi telefonom kao i do sada.

U nadi da ćemo unaprediti komunikaciju sa našim uvaženim klijentima, kao i poslovanje želimo Vam prijatan boravak na našem sajtu.

Srdačno Vaš,
Tibar Trade d.o.o.

Sve vesti

Veleprodaja

Drugi pravac razvoja Tibar Trade d.o.o. je veleprodaja prema tobacco shop-ovima,gift shop-ovima, stationary shop-ovima, hipermarketima, megamarketima…

Više detalja.

Reklamno promotivni materijal

Osnovna delatnost Tibar Trade d.o.o. je zadovoljenje potreba klijenta koji žele da nabavkom i brendiranjem promotivnog materijala unaprede svoje poslovanje i poboljšaju ili učvrste svoju poziciju u...

Više detalja.

Brendovi