O nama

Kompanija Tibar trade d.o.o. je osnovana 2009. godine sa sedištem u ulici Bulevar umetnosti 13/4 u Beogradu. Mi smo ozbiljan tim sa velikim iskustvom. Uspešno poslujemo na tržištu cele Srbije. Naša osnovna delatnost je uvoz, brendiranje i prodaja kompanijskih poklona i promotivnog materijala.

Bavimo se uvozom i distribucijom renomiranih robnih marki kao sto su: AtomicColtonCozyTristarConeyMyonModiano.

o-nama

 

Naš tim je profesionalan i iskusan i pruža kvalitetne usluge, realizaciju dogovorenog kao i poštovanje rokova isporuke. Nastojimo da naši klijenti dobiju najbolji mogući odnos cene i kvaliteta proizvoda i usluga i fleksibilan pristup u pogledu uslova poslovanja .

sekac-za-tompus

Ukoliko ste u nedostatku ideje ili rešenja,
naš kreativni tim će to obaviti za vas.Ovakav način razmišljanja i poslovanja obezedili su nam posebno mesto na tržistu. Prisutni smo na međunarodnim sajmovima što nam omogućuje da pratimo trendove i proširujemo svoje mogucnosti, samim tim pomažemo klijentima da čto bolje prikažu svoju originalnost i prepoznatljivost.

Svaki novi posao je za nas novi izazov sa krajnjim ciljem da kroz našu profesionalnost i predanost očuvamo i opravdamo poverenje klijenata.

Veleprodaja

Drugi pravac razvoja Tibar Trade d.o.o. je veleprodaja prema tobacco shop-ovima,gift shop-ovima, stationary shop-ovima, hipermarketima, megamarketima…

Više detalja.

Reklamno promotivni materijal

Osnovna delatnost Tibar Trade d.o.o. je zadovoljenje potreba klijenta koji žele da nabavkom i brendiranjem promotivnog materijala unaprede svoje poslovanje i poboljšaju ili učvrste svoju poziciju u...

Više detalja.

Brendovi